Türkiye’de tıp eğitimine yeni ve farklı bir görüş getirmek amacıyla kurulan fakültemiz, seçilmiş öğretim kadrosuyla; araştırmayı, bilgi üretmeyi ve toplum sağlığına hizmet etmeyi ön planda tutan ve tıp alanında yarının liderlerini yetiştirmeyi amaçlayan, evrensel standartlarda bir eğitim ve sağlık kuruluşu olmayı hedeflemektedir.

Ekim 2014’te açılan Koç Üniversitesi Hastanesi, çok özellikli ve ileri teknolojik donanımlı bir üniversite hastanesi niteliğini taşımaktadır; sağlık alanında eğitim, araştırma ve sağlık hizmeti sunumunda ülke sınırları ötesinde öne çıkan bir merkez olma yolundadır.

Sizleri aramızda görmekten büyük bir memnuniyet duyuyor ve buraya gelirken gösterdiğiniz çok önemli akademik başarı için sizleri candan kutluyoruz. Bu azim ve çalışkanlığınızın tıp eğitiminiz boyunca devam etmesi için elimizden geleni yaparak, her zaman sizlerin yanında olacağımızı bilmenizi isteriz.

Web sayfamızda, 6 yıllık tıp eğitiminiz boyunca sizlere gerekli olacak bilgileri bulacak, Fakültemizi biraz daha yakından tanıyacaksınız. Bu sayfada yer alan bilgiler, Koç Üniversitesi’nin web sayfasında yer alan bilgilere ek olarak, sadece Tıp Fakültesi’ne ait bilgi ve dokümanları içermektedir.

Prof. Dr. M. Şükrü DİLEGE, Vekil Dekan