İstanbul Lenfoma Grubu Toplantısı
Mayıs 2019, Pazartesi

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi katkılarıyla gerçekleştirilen İstanbul Lenfoma Grubu Toplantısı 25 Haziran 2019 tarihinde gerçekleşecek. Point Otel Barbaros’ta yapılacak organizasyonda, konuyla ilgili çalışmalar yürüten bilim insanları ve İstanbul ile çevre illerden katılacak hematologlar, lenfoma tanı ve tedavilerine ilişkin güncel bilgileri tartışacak.

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi 10. Yıl Belgeseli
Mart 2019, Cuma

New Trends in Hematology 2019
Aralık 2018, Cuma

2018 Sedat Simavi Sağlık Bilimleri Ödülü Dr. Özgür Öktem’in
Aralık 2018, Pazartesi

Fakültemize Üç Üstün Başarı Ödülü
Aralık 2018, Cuma

İçinde bulunduğumuz akademik yılın 2. toplantısı 30 Kasım’da Sevgi Gönül  Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 2017-2018 Yılı Üstün Başarı Ödülleri de bu toplantıda sahiplerini buldu. Ödüller, her sene olsuğu gibi bu yıl da çok titiz ve özenli bir değerlendirme süreci ardından araştırma alanında üstün başarı gösteren öğretim üyelerine verildi. Bu sene fakültemizden çok değerli üç bilim insanımız Üstün Başarı Ödülü ile onurlandırıldı.

Habere Git
Genç Doktor Adayları Frontiers in Reproduction Kursu’nda Buluştu.
Kasım 2018, Salı

Türkiye'de ilk kez düzenlenen ve dünyanın en önemli bilimsel kursu olan Frontiers in Reproduction, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde gerçekleştirildi.

Meme Kanseri Farkındalık Ayı’na Özel Eğitim Toplantısı
Ekim 2018, Cumartesi

İlk Kez Memeden Tiroit Kanseri Ameliyatı
Ekim 2018, Perşembe

Türkiye’de ilk kez memeden girilerek yapılan tiroit kanseri ameliyatı Koç Üniversitesi Hastanesi’nde gerçekleştirildi.

Tıpta Uzmanlık Eğitimi Programlarımız
Eylül 2018, Cuma