Kasım ayında İstanbul çok özel bir bilimsel organizasyona ev sahipliği yapacak. Frontiers in Reproduction and Stem Cell Kursu, genç araştırmacıları Üreme ve Kök Hücre Tedavileri alanındaki en deneyimli ve önemli bilim insanlarıyla buluşturuyor. 11-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek kursta genç araştırmacılar, bu alanın önde gelen isimlerinden üreme biyolojisindeki temel ve gelişmiş laboratuvar tekniklerini öğrenirken, kariyer gelişimleriyle ilgili de bu isimlerden mentörlük alabilecek. TSRM (Üreme Sağlığı ve İnfertilite Derneği) Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi, KUTTAM’ın (Koç Üniversitesi Translasyonel Tıp Merkezi) katkılarıyla hazırlanan eğitim programı, ayrıca UNESCO’ya bağlı bilimsel kuruluş International Cell Research Organization tarafından destekleniyor.